maanantai 27. toukokuuta 2013

Vampyyri saari

Vampyyri saari.




Olipa kerran vampyyri nimeltään Venla. Hän oli kiltti mutta pelkäsi ihmisiä jotka halusivat tulla kuuluisiksi ottamalla vampyyrin kiinni. Mutta oli pikku ongelma kukaan ei tiennyt miten sinne saarelle pääsee. Eräällä vanhalla miehellä oli paksu kirja jota hän luki ja luki. Kirjan viimeisellä sivulla luki että kirja oli taikakirja joka veisi hänet salaiselle saarelle. Mies oli kiltti muta hän halusi käydä saarella. Seuraavana aamuna mies pakkasi, otti kirjan ja hän oli jo saarella. Sillä aikaa Venla oli Rosan luona. Rosa ja Venla olivat lentämässä ja näkivät miehen. He säikähtivät ja lähtivät kertomaan aikuisille. Aikuiset selittivät että se oli ihminen ja että se oli löytänyt taika kirjan. Venla ja Rosa meni kertomaan Lisalle, Miralle ja Noralle.

Illalla Venla mietti taikakirjaa mutta sitten hän nukahti. Aamulla Venla heräsi pikku vampyyrin huutoon. Äiti vampyyri meni pikku vampyyrin luo ja vei sen ruoka pöytään. Venla söi nopeasti ja otti laukun. Venla käy viidakon ainoassa koulussa. Koulun jälkeen Venla ja Venlan kaverit meni miehen leiriin ja otti kirjan. He joutuivat heti kaupunkiin!

- Mitä me nyt tehdään? Mira kysyi.

- Koitetaan päästä kotiin! Lisa vastasi.

- Mennään johonkin turvaan, Nora sanoi.

- Hyvä idea, Venla sanoi.

Vampyyrit miettivät ja miettivät.

- Minä sain idean! Kokeillaan tehdä samalla tavalla kun tullessamme, Lisa sanoi.

Vampyyrit kokeilivat sitä mutta se ei toiminut.

- Entä jos sanomme vampyyri kielellä ensimmäisen lauseen kirjasta, Mira sanoi.

Mutta sekään ei auttanut.

- Entä jos luemme viimeisen sivun ääneen, Venla ehdotti.

Kun vampyyrit olivat lukeneet sivun ääneen he olivat taas vampyyri saarella. He olivat väsyneitä joten he lähtivät nukkumaan. Silloin vanha mies heräsi ja meni kotiin.

Ei kommentteja: