maanantai 27. toukokuuta 2013

Ninan seikkailut


Olipa kerran Nina niminen tyttö hän asui yksin pienessä mökissä pentunsa ja pöllönsä kanssa he molemmat olivat Ninan parhaita kavereita. Hän oli maailman kiltein ihminen rauhallinen ja auttavainen myös hänellä oli taika esine joka oli sulka ja taikasana oli ding dong hänellä oli taikavoima puhua eläinten kanssa . Hänellä oli myös vihollisia jotka olivat noita ja hänen paras kaveri jättiläinen he olivat maailman ilkeimmät ihmiset. He liiskasivat kaikkien taloja ja jokiin tuli vesi kuoppia ja niihin kaikki eläimet ja ihmiset hukkuisivat ja joessa olevat syvänteet niihin ei edes kalat uskaltaneet mennä sen pohjalle. Hänellä ei ollut ammattia, mutta hänellä oli lemmikkinä pieni kissa hän harrasti ratsastusta ystävänsä ajattelivat Ninasta että hän olisi fiksu ja ystävällinen, mutta noita ja jättiläinen ajattelivat Ninasta että hän olisi ilkeä ja ärsyttävä.



Eräänä päivänä Nina ja kaverinsa menivät metsään kävelemään ja keräsivät sieniä ja marjoja, kunnes huomasivat noidan ja jättiläisen. Jättiläinen otti Ninan kiinni mutta pöllö ja kissan pentu pääsivät karkuun.



seuraavana päivänä pöllö ja pentu menivät noidan kotiin, koska pöllö ja kissan pentu tiesivät missä noidan koti oli.

Vihdoinkin pöllö ja kissa pääsivät perille noidan kotiin ja kurkistivat ikkunasta ja näkivät Ninan pienen pienessä häkissä. molemmat huudahtivat samaan aikaan huusivat :-APUAA! APUAA!

ja molemmat kysyivät kuiskaten miksi sinä olet noin pienessä häkissä? Nina vastasi :- Minut otettiin kiinni eilen jos muistatte vai oletteko te auttamassa minua vai tuijottamassa minua! pöllö ja kissa vastaavat :- Autamme toki! Nina huusi :- VAUHTIA JO!!

pöllö ja kissa vastasi :- joo joo!

pöllö ja kissa tulivat ikkunasta sisään ja yrittivät avata häkin oven mutta noita sai pöllön kiinni ja laittoi samaan häkkiin kun Ninan pöllö yritti nokkia häkin kukkoa auki mutta ei saanut auki häkkiä. Kissan pentu odotti koko yön ikkuna laudan alla olevassa karkki kassassa. Kyllä niitä karkki kasoja olikin paljon koko piha täynnä.

kissa puhui itsekseen :- Ei kyllä täällä talossa jää karkki nälkä!



yöllä kissa yritti avata narisevaa häkin lukkoa. Mutta liian myöhään sai sen auki meinaan noita heräsi siihen kun nariseva häkin ovi aukesi ja noita laittoi kissan samaan paikkaan minne Ninan ja pöllönkin. Seuraavana päivänä kissa yritti päivän avata narisevaa häkin ovea ja Nina käytti taika sulkaa ja hioi sulalla saranoita ja pöllö sanoi :- ding dong. Ja nariseva ovi aukesi mutta se oli kaikkein oudointa ettei narisevat saranat narissut? Mutta heillä ei ollut aikaa jäädä miettimään narisevia saranoita. Nina huomasi kissan hännän jääneen lautojen väliin ja noita oli vielä onneksi keittiössä ja kissa oli jäänyt kiinni ulko-oven luona Nina sai pennun hännän pois lautojen välistä ja Nina avasi oven ja juoksivat metsään Nina pöllö ja pentu miettivät miten pääsevät taika metsästä pois Nina huusi :- APUA OLEMME TAIKA METSÄSSÄ!

Noita vastasi kiltillä äänellä :- OLEN TULOSSA ÄLKÄÄ PELÄTKÖ!

Mutta Nina tunnisti noidan äänen ja sanoi :- äkkiä juoskaa se on noita juoskaa! Nina otti kissan pennun syliinsä ja niin kovaa ja pöllö lensi niin kovaa katsomaan missä noita oli menossa ja huomasi että noita saisi Ninan ja kissanpennun ja meni Nina luokse ja sanoi :- Meidän on kiivettävä puuhun meinaan noita saisi meidät kiinni . Nina kiipesi kissanpentu laukussaan korkeaan puuhun Nina näki puusta että noita oli tulossa jo ja sanoi :- Nyt pitää olla hiljaa noita on alhaalla . Noita lähti puun alta . Nina ja muut laskeutuivat ja Nina löysi portin mistä päässee pois taika maasta ja Nina meni pöllön ja kissanpennun kanssa Ninan pieneen pökkiin.

Ei kommentteja: