torstai 23. toukokuuta 2013

SEIKKAILU TOISEEN PLANEETTAAN

SEIKKAILU TOISEEN PLANEETTAAN


_______________________________________________

Olipa kerran pieni kiltti mies jonka lemmikki oli leppäkerttu.

Eräänä päivänä hän meni käymään isänsä työpaikalla avaruusasemalla. Hän tutki kaikkia koneita ja paikkoja. yhdessä huoneessa oli pringles sipsi purkki. Hän laittoi leppäkerttunsa sinne. Hetken kuluttua hän katsoi purkkiin ja ihmetteli missä leppis on. Se on hävinnyt, huusi Manu. Kun hän työnsi kätensä purkkiin ja joku alkio vetää kättä niin lujaa että hän meni purkkiin ja lensi jonnekkin kauas.

Hän heräsi kun purkki tippui hänen päähänsä. Missä minä olen, ihmetteli Manu. Olen jossakin eri planeetalla. Onkohan tämä kuoleman palaneetta koska tämä on täynnä tulipuita.

Yhtäkkiä kuului outoa ääntä. Ja Manu näki monia kymmeniä alieneita. Apua ne hyökkäävät, Manu kiljui.Yksi kivi alkoi väreillä. Manu meni lähemmäksi kiveä mutta hän ei uskaltanut kuitenkaan mennä ensimmäisellä kerralla sen sisään. Toisella kerralla hän ei päässyt kiveen, koska se oli niin pieni. Kolmannella kerralla kivi alkoi suurentua ja Manu meni sisään. Josta löysi leppiksen ja purkin. He lähtivät kaikki karkottamaan alieneita.

Mutta se oli vaikeaa. Lopulta kaikki alienit oli häädetty planeetalta. Sitten tuli vielä suurempi ongelma.

Miten he pääsevät pois planeetalta. He yrittivät päästä purkin kautta pois mutta eivät päässeet. He lähtivät tutkimaan planeettaa paremmin. Sieltä he löysivät suuren portin jossa luki: tästä pääsee ihmisten maahan. Tietenkin he menivät sinne. Ja he pääsivät kotiin. Kotona he tekivät aukeaman kokoisen jutun siitä lehteen. Heistä tuli kuuluisi koska he olivat käyneet kuoleman planeetalla.









TEHNYT: ARTTU

Ei kommentteja: