perjantai 24. helmikuuta 2012


                 Ninni taikoo ihmisten maan pois                                             Olipa kerran pieni tyttö nimeltä Ninni.  Mutta hän ei ollut aivan tavallinen tyttö, vaan hän oli noita. Myös hänen äitinsä ja isänsä olivat noitia. He asuivat  noitakylässä
          Mutta eräänä päivänä Ninni sai tietää että hänen  perheensä joutuu muutamaan ihmisten maahan, sillä he eivät enää voineet maksaa laskujaan. Ninni vihastui! Mutta Ninnin oli vain hyväksyttävä se. Ninni meni heti hyvästelemään ystävänsä. Kun Ninni oli ihmisten maassa, hän huomasi että heti kun hän astui autosta silloin kaikki juoksivat häntä ja hänen  perhettään sillä  hänen prheensä näytti niin oudolta. Mutta eihän Ninni hoksannut.                                                            
            Kun Ninni meni ensimmäisenä päivänään (normaaliin) ihmistenkouluun, kaikki olivat kauhusta jäykkiä. Silloin opettaja sanoi Ninnille että hän ei saa taikoa koulussa. Kun Ninni meni kotiin, hän siivosi huoneensa ja silloin hän keksi uuden taian. Heti kun hän anoi kaikki häviää  simsala pim, koko ihmisten maa hävisi. Ninni alkoi heti etsiä sopivaa loitsua.                                                                                          
             Ninni koitti heti loitsua jonka luuli toimivan, mutta se ei toiminut. Sitten Ninni koitti toista loitsua. Mutta sekään ei toiminut. Silloin Ninni muisti, että hänen  taskussaan oli takaisin tulo pulveria. Ninni heitti sitä ilmaan ja sanoi – Sim sala pim ja heilautti taika sauaa. Kaikki palasi taas ennalleen. Ninni oli iloinen.                                                                                
             Mutta Ninni sanoi äidilleen että hänellä ei ollut ketään ystävää. Silloin oveen koputtetiin ja  siellä oli Ninnin entinen koulukaveri. Ninistä tuli taas iloinen kun hän sai kaverin kenen kanssa hän voi taas leikkiä.

Ei kommentteja: