keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Peikon uusi talo

Peikon uusi talo


Olipa kerran peikko- tyttö hänen nimensä on Tiina. Tiinan iloinen ,pirteä,ja ystävällinen. Hänen ijältään 20.v .



Eräänä päivänä Tiina-peikko oli pelaamassa jalkapalloa koiransa kanssa. Mutta jonkin ajan päästä Tiina muisti että hänen piti mennä etsimään uutta taloa sillä hänen entinen talonsa paloi poroksi. Peikko lähti kysymään kylän vanhimmalta peikolta mistä hän saisi uuteen taloon rahaa. Mutta vanha peikko vastasi :Sinun täytyy tehdä töitä jos haluat saada rahaa. Mutta kun Tiina muisti vanhan tarun hän juoksi vanhanpeikon luonta pois. Tiina meni ja haki vanhalta palaneelta taloltaan näkymättömyyspulverin jalentävän mattonsa ja lähti kohti vanhaa linnaa jonka aarretta vartioi lohikäärme tarun mukaan.



Kun Tiina oli perillä hän meni vanhaan linnaan hän näki ison lohikäärmeen joka nukkui sikeästi. Tiina hiipi hiljaa vanhoja kiviportaita ylös torniin ja siellä hän näki ison arkun joka oli täynnä kultaa. Siinä samassa vanha linna alkoi romahtaa. Tiina nappasi arkun ja hyppäsi lentävänmattonsa selkään hän myös otti näkymättömyys pulveria että hän voi lentää asioiden läpi. lohikäärme taas juoksi ylös katsomaan kuka aarrearkun oli vienyt. Vaan ei ketään näkynyt ja linna romahti lohikäärmeen niskaan.



Tiina kerkesi onneksi nipin napin ulos vanhasta romahtavasta linnasta. Hän jatkoi matkaansa suoraan peikkokylään kohti. Tiinaa jäi vaan harmittamaan että ei tiennyt mitä lohikäärmeelle kävi.



Kun Tiina palasi peikkokylään hän meni heti peikkojen talonosto likkeeseen ja osti hienon, uuden talon josta hän piti. Heti seuraa päivänä Tiinan uusi talo kuljetettiin hänen uudelle asuin alueelleen.



Muokattu Tiinan uusi talo



Olipa kerran peikko- tyttö hänen nimensä on Tiina. Tiina oli

iloinen , pirteä ,ja ystävällinen. Hän oli iältään 20.v. Tiinalla oli myös koira.



Eräänä päivänä Tiina-peikko oli pelaamassa jalkapalloa koiransa kanssa. Mutta jonkin ajan päästä Tiina muisti että hänen piti mennä etsimään uutta taloa sillä hänen entinen talonsa paloi poroksi. Peikko lähti kysymään kylän vanhimmalta peikolta mistä hän saisi uuteen taloon rahaa. Mutta vanha peikko vastasi: Sinun täytyy tehdä töitä jos haluat saada rahaa. Mutta kun Tiina muisti vanhan tarun hän juoksi vanhanpeikon luota pois. Tiina meni ja haki vanhalta palaneelta taloltaan näkymättömyyspulverin ja lentävän mattonsa ja lähti kohti vanhaa linnaa jonka aarretta vartioi lohikäärme tarun mukaan.



Kun Tiina oli perillä hän meni vanhaan linnaan hän näki ison lohikäärmeen joka nukkui sikeästi. Tiina hiipi hiljaa vanhoja kiviportaita ylös torniin ja siellä hän näki ison arkun joka oli täynnä kultarahoja. Siinä samassa vanha linna alkoi romahtaa. Tiina nappasi arkun ja hyppäsi lentävänmattonsa selkään hän myös otti näkymättömyys pulveria että hän voi lentää asioiden läpi. lohikäärme taas juoksi ylös katsomaan kuka aarrearkun oli vienyt. Vaan ei ketään näkynyt ja linna romahti lohikäärmeen niskaan.



Tiina kerkesi onneksi nipin napin ulos vanhasta romahtavasta linnasta. Sitten hän jatkoi matkaansa suoraan peikkokylää kohti. Tiinaa jäi vaan harmittamaan ettei tiennyt mitä lohikäärmeelle kävi.



Kun Tiina palasi peikkokylään hän meni heti peikkojen talonosto liikkeeseen ja osti hienon, uuden talon josta hän piti. Heti seuraavana päivänä Tiinan uusi talo kuljetettiin hänen uudelle asuin alueelleen.



elsa

Ei kommentteja: