tiistai 13. lokakuuta 2009

Ruokapalveluiden asiakastyytyväisyyskysely viikolla 45

Ruoka- ja puhtauspalvelut teettää 4. ja 8. lk:n oppilaille, lukion 2. lukion opiskelijoille sekä koulujen henkilökunnalle ruokapalveluiden asiakastyytyväisyyskyselyn viikolla 45 (2. – 6.11.). Luokattomassa lukiossa kyselyyn voivat vastata kaikki opiskelijat; pääasiassa on, että saisimme vastauksia kaikista kouluista. Välittäisittekö tiedon kyselystä ko. oppilasryhmistä vastaaville opettajille?



Kysely toteutetaan ensisijaisesti nettikyselynä. Kysely on samanlainen kuin aiempinakin vuosina. Tulosten mahdollisimman nopean kokoamisen vuoksi toivon, että oppilailla olisi mahdollisuus nettivastaamiseen. Jos jostain syystä nettikyselyyn vastaaminen ei ole mahdollista, voitte kopioida paperisen kyselylomakkeen ja vastata sen avulla.



Lähetän viikolla 44 linkin kyselyyn sekä tarkemmat ohjeet vastaamisesta. Kun kyselyn tulokset on koottu, saatte yhteenvedon kaikista vastauksista sekä oman koulunne tuloksen.

Antamanne palaute on arvokasta tietoa tekemästämme työstä ja auttaa kehittämään sitä edelleen! Kiitos jo etukäteen vastauksistanne.



Terveisin,

Mia Hassinen

Ei kommentteja: